Alkuperäinen hinta oli: 16950,00 €.Nykyinen hinta on: 13950,00 €.

Ale!

S/s Paul Wahl Silence and darkness on lake Saimaa 2 vuorokautta CHARTER

s/s Paul Wahl – Silence and darkness 2 vuorokautta CHARTER

Kampanjahinta nyt 13 950€

Silence and darkness risteily vie sinut syksyiselle Saimaalle laadukkaimmalla tavalla. Syksyinen Saimaa on täynnä vastakohtia. Päivän upeat värit korostuu tyynen Saimaan pinnalta, iltaisin pimeys ja hiljaisuus on täydellistä. Viemme sinut turvalliselle pimeyden ja hiljaisuuden matkalle Saimaalle luksushöyrylaiva Paul Wahlilla, missä sviittien lämpö hyväilee sinut rauhaisaan ja rentouttavaan lepoon. Ohjelman korkeatasoiset manuvalinnat ovat kokkiemme syyskauden taidetta. Lähde mukaan upealle retkelle luksustyylillä!

Täysin uusittu s/s Paul Wahl on ainutlaatuinen höyrylaiva. Laivan korkeatasoiset sviiti ja ravintolatilat luovat pohjan upeimmalle elämykselle. Heart of Lake Saimaa matka suuntautuu Linnansaaren ja Pihlajaveden kansallismaisemiin, mistä matkailu Suomessa on saanut alkunsa. Matka on täydellinen ja henkilökohtaisesti hostattu elämys. Emme jätä mitään sattuman varaan. Varaa laiva käyttöösi ohjelman mukaisesti

OHJELMA:

Päivä 1.

klo 14 Tervetuloa s/s Paul Wahl laivalle, kapteenin samppanjavastaanotto
– Henkilökunnan ja laivan esittely

klo 15 Lähtö risteilyllä kohti Linnasaarta ja Oravia, matkan aikana myöhäinen lounas

Klo 19-21 Mahdollisuus tutustua Oravin upeaan luontoon opastettuna, voimme varata luonto- ja vesiaktiviteetteja kiinnostuksen mukaan tai yksityinen saunaelämys

klo 21:30 Neljän ruokalajin illallinen s/s Paul Wahl laivassa

Majoittuminen laivan sviiteissä – Hyvää yötä!

Päivä 2.
klo 8-10 Aamiainen laivalla

klo 10.30-12 Risteily Linnansaareen ja tutstuminen kansallipuistoon

Klo 13 Risteily Pihlajavedellä Norppien labyrinttisessä saaristossa, lounas laivassa

klo 18 Saapuminen Pihlajavedellä Laukansaareen, saunaelämys

klo 21 Illallinen laivassa ja nautiskelua ulkotulen äärellä

Majoittuminen laivalla

Hyvää yötä!

Päivä 3.

klo 8-10 Aamiainen ja risteily Savonlinnaan

Farewell – Hyvää kotimatkaa!

SOPIVUUS: Höyrylaivaristeily sopii lähes kaikille. Liikkumisen vaativuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Laivalla on melko hyvät puitteet liikuntarajoitteisille.

VARUSTUS: Tilaisuuden luonteeseen sopiva vaatetus. Huomioitavaa kuitenkin on, että Suomessa ja Saimaalla on hyvinkin nopeasti vaihteleva sää, johon kannattaa aina varautua. Suosittelemme mukavia ja pitävällä pohjalla varustettuja jalkineita.

KAPASITEETTI: Paketti myydään maksimississaan 6 henkilölle

HUOM. VERKKOKAUPAN HINNOITTELU ON KUUDELLE HENKILÖLLE

Risteilyn hinta: 16 950€ / CHARTER / 6 henkilöä + ohjelman menupaketti 375€ / henkilö

Hinta sisältää risteilyn luksustason höyrylaiva s/s Paul Wahlissa Punkaharjun Kansallismaisemiin, majoittumiset ylellisessä sviitissä, ohjelman mukaiset ruokalut ja välipalat laivalla, henkilökohtaisen host palvelun ja tervetulosamppanjan.

Ostaminen verkkokaupasta on helppoa. Kun maksu on suoritettu, otamme yhteyttä risteilyn räätälöintiin liittyvissä kysymyksissä.

Vinkki: Matkaan voidaan yhdistää lisäpalveluita, vesiaktiviteetteja, saunomista, kalastusta, räätälöityjä ruoka ja juomatuotteita jne. Kysy tarjous lisäpalveluista.

Tiedustelut ja risteilyn sisältö:
Janne Leinonen, Kapteeni
Puhelin 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info