Räätälöity loma

Oletpa lähdössä matkalle minne päin maailmaa tahansa, suunnittelemme yhdessä toivelomasi, teemme varaukset ja huolehdimme viisumiasiasi kuntoon. Meidän kauttamme pääset kätevästi lomalle Savonlinnasta joko bussikyydillä tai Savonlinnan omalta lentokentältä. Saat meidän kauttamme myös Matka-Kososen, Olympia Kaukomatkatoimistojen ja Apollo-matkojen lomat. Koe unelmiesi räätälöity loma Vip Travelin kautta!

Minkälaisesta lomasta haaveilet? Kenties helposta ja huolettomasta pakettimatkasta ulkomaan lämpöön? Vierailua kotimaan tunnetuissa kohteissa tai risteilystä kristallinkirkkaissa vesissä? Haluatko lähteä lomalle yksin, pariskuntana, ystävien kanssa tai perheen kesken? Suunnittele itse lomasi tai ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva loma!

Näe maailmaa huippuluokan risteilyaluksilta käsin

Risteilyt on hyvä tapa kokea lomalla enemmän. Koe auringonpaiste ja kristallin kirkas vesi laivalta käsin. Nauti rentouttavasta ja kiireettömästä merimatkasta. Tutustu kapteenin suunnittelemiin monipuolisiin tapahtumaristeilyihin tai pyydä tarjous, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan risteilykokonaisuuden!