Meistä

Savonlinnan Matkatoimisto on paikallinen sekä yksityinen matkajärjestäjä, jolle matkailu on lähellä sydäntä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ainoastaan parasta ja arvostamme laatua. Toteutamme matkat asiakkaiden toiveiden mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Suosimme paikallisia yhteistyökumppaneita sekä palveluita.

  • Myymme kansainvälisiä lentoja niin Eurooppaan kuin muuallekin maailmaan.
  • Järjestämme ja räätälöimme matkoja yksittäisille asiakkaille sekä ryhmille toiveiden mukaan.
  • Koti- sekä ulkomaan hotellit ja majoitukset.
  • Kotimaan juna- sekä bussiliput.
  • Paketoimme omille höyrylaivoillemme risteilypaketteja Saimaalla majoituksineen sekä kuljetuksineen.
  • Myymme Matka-Kosonen Oy:n, Apollo matkojen sekä Olympia matkojen valmiita matkapaketteja.
  • Kauttamme myös Ykkösmatkojen, Aventoursin, Matkapoikien sekä Lomalinjan matkoja
  • Nyt myös Savonlinnan Oopperajuhlien liput meiltä.

         Matkatoimistomme on luotettava ja vastuullinen matkanjärjestäjä.
Kauttamme ostetut matkat ovat turvallinen valinta ja näin ollen sinun tehtäväksesi jää NAUTTIA MATKASTA! 

Savonlinnan Matkatoimisto
Satamakatu 9, 57130 Savonlinna
puhelin: 0600 392 020 (1.25€/puhelu + 0.48snt/min
heli.kotro@viptravel.fi
tai
suna.huikko@viptravel.fi

LP MANAGEMENT OY

VIP Travel Savonlinnan Matkatoimiston taustayhtiönä toimii LP Management Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 Janne Leinosen ja Leena Pietarisen toimesta. LP Management hankki Oy Vip Cruise Ltd:n liiketoiminnan ja laivat Jannen isältä Kari Leinoselta liiketoimintakaupalla vuonna 2018. Matkatoimistolla on siis toiminnassaan vahva oman risteilytuotannon tuki.

Yrityksen omistuspohjaa laajennettiin vuonna 2019, jolloin omistajiksi yhtiöön tuli Meriankkuri Oy (entinen Rukatop Oy) Markku Kankaala sekä Iiro Jussila. Vuonna 2021 yhtiöön ostettiin Savonlinnan matkatoimiston liiketoiminta. LP Management Oy on täyden palvelun risteilyvarustamo ja matkatoimisto valmismatkaoikeuksilla. Lisäksi yhtiö toimii vahvasti kasvavana DMC operaattorina ja paketoimme sekä välitämme Saimaan seudun matkapaketteja ulkomaalaisille toimistoille. Tervetuloa mukaan yhteistyöhön kanssamme!

Yhtiön hallitus:
Markku Kankaala PJ, aktiiviomistaja
Iiro Jussila, Liiketaloustieteen prof, sijoittaja
Janne Leinonen, CEO, Kapteeni
Leena Pietarinen, talousammattilainen

Olemme laatineet Sustainable Saimaa -vastuullisuusohjelman kehittämään kestävän matkailun kehittämiseksi

Olemme kiinnitäneet jo vuosia erityistä huomiota vastuullisen ja ympäristöä säästävän toiminnan kehittämiseen. Valitsemme kaikki kumppanit vastuullisen toiminnan perusteella. Tarkistamme sertifikaatit ja viestimme kumppaneillemme vastuullisen toiminnan merkityksestä toiminnassamme.

VIP Cruise laivat
Lähtökohta yhtiömme oman tuotannon laivoilla on hyvä, sillä yli 100- vuotiaiden laivojen valmistumisen hiilijalanjälki on kumottu vuosikymmeniä sitten. Olemme uudistaneet tekniikan, sähköjärjestelmät, LVI-tekniikan ja mm kaikki meriagrekaatit uusimmilla malleilla. Höyrylaivojen kattiloiden lämmitys tapahtuu biopolttoainein ja teemme jatkuvia ja useita toimenpiteitä risteilyjen aikana ja jälkeen säästääksemme energiaa ja lämpöä laivan kattiloissa.

Savonlinnan satamassa on jätteiden kierrätyspiste mahdollistaa pahvien, muovien, lasin ja biojätteiden asian mukaisen kierrätyksen. Laivojen hulevedet ja septit kerätään satamassa talteen aina.
Lippulaivassamme s/s Paul Wahlissa asiat on viety jo uudelle tasolle. Laivassa on oma vedenpuhdistamo ja mm älykäs valojen himmennysjärjestelmä. Kaikki lamput ovat LED lamppuja.
Kaikki pesuaineet ovat biohajoavia, lisäksi käytämme paikallista pesulaa välttääksemme turhia kuljetuksia.
Ruokatuotannossa valitsemme lähituottajien raaka-aineita, lisäksi viinilistallamme komeilee useita luomuviinejä sekä mm Pares Paltan biodynaamisesti viljellyt viinit.

Henkilökuntamme saa jatkuvaa koulutusta kierrätyksestä ja ympäristöystäväälisestä toiminnasta. Lahjoitamme varoja Saimaan luonnon puhtauden ylläpitämiseksi. Meidän asiakkaat voivat ostaa puun taimen muistoksi risteilyltä ja istutamme puun sitomaan hiilidioksiidia luonnossa.

Ole sinäkin mukana kehittämässä kestävää matkailua kanssamme ja tule viihtymään vastuullisesti yhdessä VIP Cruise aluksille!


Yhteistyökumppanit

Apollomatkojen kautta tavoitat koko maailman. Valikoimassamme on laaja tarjonta kohteita ja
erilaisia matkatyyppejä,joista löytyy unelmaloma jokaiselle. Apollomatkat järjestää valmismatkoja, treenilomia,risteilyitä, kierto- ja yhdistelmälomia sekä ryhmämatkoja. Voit valita rentouttavan rantaloman johon sisältyy lennot,hotellit sekä valitsemasi lisäpalvelut tai räätälöidä loman oman mielesi mukaan.

Järjestää tilausajojen lisäksi ryhmille sekä yksittäiskuluttajille bussimatkapaketteja. Valmismatkat tarjoavat helpon ja mukavan tavan matkailuun. Matka-Kososen valmismatkat voit varata puhelimitse VIP Travel -Savonlinnan Matkatoimistolta puhelin 0600392020.

Aventours Oy on osa pohjoismaista Aventura- matkanjärjestäjäkonsernia.
Matkavalikoimaan kuuluvat suorat tilauslennot
maakuntakentiltä mm. Joensuusta ja Lappeenrannasta Välimeren suosikkikohteisiin
sekä matkapaketit reittilennoille. Aventoursin matkat voit varata kätevästi
soittamalla matkatoimistolle 0600392020.

 

M/s Finlandian kolme päivittäistä lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta tarjoavat hyvät aikatauluvaihtoehdot, jos suunnittelet yhden suunnan tai meno-paluumatkaa omalla autolla tai ilman

Ykkösmatkat järjestää mm. kiertomatkoja, kylpylämatkoja ja kaupunkilomia.

Lomalinja järjestää erilaisia teemamatkoja ympäri maailman.

Ohjelmallisia kaukomatkoja järjestävä matkatoimisto.

Ohjelmallisiin kaupunkilomiin ja kiertomatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä

Risteilyt ja reittimatkat Tallinnaan, Tukholmaan ja Ahvenanmaalle.

Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Lisäksi Tallink Silja Oy myy välittäjänä AS Tallink Gruppin operoimia laivoja, jotka liikennöivät Tallink-brändin alla mm. reitillä Helsingistä Tallinnaan.

Finnlines vie sinut Saksaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle samalla kyydillä, kun varmistamme rahtikuljetukset meren yli.