Risteily & Saunailta

Risteile höyrylaivalla kauniiseen Marjosaareen Pihjalavedellä. Perillä sauna ja grilli odottavat kuumina nautiskelijoita.

Lähde 1,5 tunnin risteilylle ja rantaudu yksityiseen Marjosaareen, josta on upeat näköalat rauhalliseen ja puhtaaseen luontoon. Sauna lämpiää puulla, joten pehmeät löylyt ovat taatut. Grillissä paistuu herkkuja jokaiseen makuun. Saunomisen, järvessä uimisen sekä grillailun ja rentoutumisen jälkeen risteillen takaisin matkustajasatamaan.

Hinta

Hinta 430 € / hlö sis alv.
Hinta sisältää risteilyt, saunan, saunajuomaa, grilliruoat/illallinen ja viiniä

Minimi 8 hlö

Varaukset ja tiedustelut

vip@vipcruise.info

Tietoa Marjosaaresta

Marjosaari sijaitsee keskellä Saimaan Pihlajavettä. Maailman kaikista saimaannorpista Pihlajavedellä elää yli kolmannes. Niin ikään alue on saaritihein osa maailman toiseksi suurinta sisävesistöä. Marjosaaren kautta on kulkenut ikiaikainen kulkuväylä, talvisin jäätie. Maailman mittakaavassa ainutlaatuinen sisävesisaaristo on ollut asuttuna ihmisten, norppien ja muiden luontokappaleiden toimesta koko jääkauden jälkeisen olemassaolonsa ajan.

Marjosaaren ainutlaatuisen huvilan rakentamisessa on tavoiteltu kestävää ja tasapainoista luontosuhdetta myös ajattoman estetiikan keinoin.