Monipuoliset liikematkailun ja tapahtumien paketit yrityksille

VIP Travel Savonlinnan matkatoimisto on suomalainen matkatoimisto, ja tarjoamme kaikki liikematkustamisen palvelut sekä laajan kattauksen muita elämyspalveluita henkilökohtaisella palvelulla. Palvelumme takaa asiantunteva liikematkatiimi, joka ratkaisee asiakkaan kaikki ongelmat.

Onko parempaa tapaa irrottautua päivärutiineista ja keskittyä tärkeiden asioiden pohdintaan
miellyttävässä ja luovuutta rikastuttavassa ympäristössä? Varaamme puolestasi lentoliput, majoitukset, kokoustilat, tarjoilut, ohjelman, eli ihan kaiken.

Tarjoamme räätälöidyt paketit yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille.
Virkistys- ja tyhypäiviä, kokouspaketteja sekä kehitys- ja suunnittelupäiviä.
Voit esimeriksi vuokrata laivan yrityksellesi tai ryhmällesi.
Risteilyllä onnistuu niin asiakasneuvottelut, yrityksen sisäiset palaverit, edustamiset sekä tyhy-päivät tai vaikkapa pikkujoulut.

 

Täydellinen kokouspaketti Rauhalinnassa!

Tervetuloa Rauhalinnan elämykselliseen kokouspakettiin – täydelliseen yhdistelmään luonnonkauneutta, rentoutumista ja tuottavaa työskentelyä!

Rauhalinna tarjoaa ainutlaatuisen kokouskokemuksen keskellä kaunista luontoa ja järven lumoavaa rauhaa. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että kokouksenne sujuu saumattomasti ja että kaikki osallistujat saavat nauttia inspiroivista hetkistä ja rennosta tunnelmasta.

Mitä elämyksellinen kokouspakettimme sisältää:

 Luonnonläheinen ympäristö: Rauhalinna sijaitsee kauniin järven rannalla, ja tarjoamme upeat näkymät luontoon ympäri vuoden. Luonto ympärillämme luo rauhoittavan ja inspiroivan ympäristön kokouksillenne.

Monipuoliset kokoustilat: Valittavissanne on useita erilaisia elämyksellisiä kokoustiloja, jotka voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan. Perinteiset kokoustilat, avoimet lounge-alueet ja ulkoterassit mahdollistavat monipuolisen työskentelyn.

Aktiviteetit ja virkistys: Rauhalinnassa voitte nauttia monista aktiviteeteista kokouspäivienne aikana. Tarjoamme mahdollisuuden esimerkiksi höyrylaivaristeilyyn norppabongailun merkeissä, melontaan, saunomiseen, luontokävelyihin ja rentouttaviin hetkiin rantasaunassa.

Laadukasta ruokaa ja juomaa: Ruokailu on tärkeä osa kokouskokemusta, ja meillä tarjoamme herkullisia lähiruokavaihtoehtoja, jotka tyydyttävät makuhermonne. Voitte nauttia maukkaista aterioista ravintolassamme tai vaikka ulkona grillaillen.

Henkilökohtainen palvelu: Tiimimme on täällä varmistaakseen, että kokouksenne sujuu ongelmitta ja että kaikki toiveenne toteutuvat. Huolehdimme siitä, että teillä on kaikki tarvittava ja että voitte keskittyä olennaiseen.

Rauhalinnan elämyksellinen kokouspaketti on suunniteltu inspiroimaan tiimiänne, edistämään luovuutta ja lisäämään hyvinvointia. Rauhalinnan kymmenen korkeatasoista huonetta mahdollistaa useamman päivän ohjelman.

Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton kokouskokemus, joka jää pitkäksi aikaa mieleenne. Tervetuloa Rauhalinnaan, missä luonto ja työ yhdistyvät täydellisesti!

 

Myynti ja varaukset
VIPTravel – Savonlinnan Matkatoimisto
Satamakatu 9, 57130 Savonlinna
0600 392020 (1.25€/puhelu + 0.48snt/min)
heli.kotro@viptravel.fi/ suna.huikko@viptravel.fi

Katso lisää tarjoamistamme tapahtumaristeilyistä >>