Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Maisemaristeily vai räätälöity loma?

Sopiiko sinulle parhaiten maisemaristeily vai kaipaatko jotain yksilöllisempää? Viihtyisitkö kanssamme päivän, viikonlopun vai koko viikon? Tai ehkä haluat majoittua höyrylaivaan Savonlinnan matkustajasatamassa. Voit viettää kanssamme myös ikimuistoisen perhejuhlan!

Vip Cruise on järjestänyt laadukkaita laivaristeilyjä Savonlinnassa yli 30 vuoden kokemuksella. Vip Cruise toteuttaa unelmasi Savonlinnassa – Euroopan höyrylaivapääkaupungissa. Vip Cruise tarjoaa yksilöllisiä Saimaa-risteilyelämyksiä sekä mahdollisuuden ainutlaatuisiin ilta- ja perhejuhliin sinulle ja seurueellesi sekä maisema- ja reittiliikenneristeilyjä höyrylaivoilla sekä luksusjahdilla.

Koulutettu laivahenkilökunta palvelee yksilöllisesti jokaista, korkeimpien vaatimusten mukaan. Laivojen nykyaikaiset merenkulkulaitteistot takaavat kaikille matkustajille turvallisen risteilyn. Labyrinttimainen Saimaa tuhansine saarineen ja kapeikkoineen, keskiaikainen Olavinlinna, kansallispuistot ja saimaannorppa. Koe se kaikki risteillen ja kesäisestä päivästä nauttien.

Tutustu VIP CRUISEEN >>