1950,00 

S/s Paul Wahl – Maailman paras oopperaelämys 2024

Täysin uusittu s/s Paul Wahl on ainutlaatuinen höyrylaiva Saimaalla luksussviitteineen ja yhteisine tiloineen. Maailman paras oopperaelämys risteily suuntautuu Pihlajaveden kansallismaisemiin, missä Suomalainen luonto on keuneimmillaan. Saavumme risteillen suoraan oopperanäytökseen VIP sisäänkäynnin kautta. Matka on täydellinen henkilökohtaisesti hostattu elämys. Emme jätä mitään sattuman varaan.

OHJELMA:

Päivä 1.

klo 15 Tervetuloa s/s Paul Wahl Laivalle, kapteenin samppanjavastaanotto – Henkilökunnan ja laivan esittely
klo 16 Lähtö risteilyllä kohti Pihlajaveden upeisiin kansallismaisemiin. Matkan aikana aikana nautitaan upea illallinen ja matkaamme norppien saattelemana kohti keskiaikaista Olavinlinnaa suoraan oopperanäytökseen
klo 19-22 Oopperaelämys Olavinlinnassa
klo 22:30 Omatoiminen kävely Olavinlinnasta kauniin rantabulevardin kautta Satamaan Paul Wahl laivaan, yöpyminen
Hyvää yötä!

Päivä 2.
klo 8-10 Aamiainen laivalla
klo 11 Hyvää kotimatkaa!

SOPIVUUS: Höyrylaivaristeily sopii lähes kaikille. Liikkumisen vaativuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Laivalla on melko hyvät puitteet liikuntarajoitteisille.

VARUSTUS: Tilaisuuden luonteeseen sopiva vaatetus. Huomioitavaa kuitenkin on, että Suomessa ja Saimaalla on hyvinkin nopeasti vaihteleva sää, johon kannattaa aina varautua. Suosittelemme mukavia ja pitävällä pohjalla varustettuja jalkineita.

KAPASITEETTI: Paketti myydään maksimississaan 6 henkilölle

HINTA: 1950€ / 2 henkilön ohjelma. Hinta sisältää ohjelman mukaisen alkusamppanjan, risteilyn, ruokailut ja majoituksen kahdelle. Oopperalippu ei kuulu pakettiin.
HUOM. VERKKOKAUPAN HINNOITTELU ON KAHDELLE HENKILÖLLE

myynnissä on kolme (3) sviittä, eli maksimissaan kuudelle henkilölle. Yhden sviitin varaaja saa mukaan valloittavaa seuraa miehistön lisäksi muutamasta kanssamatkaajista!

Varaukset ja tiedustelut

Janne Leinonen, Kapteeni
Puhelin 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info