2990,00 

S/s Paul Wahl 12.-14.6.2024 – Heart of lake Saimaa 2 yötä luksusta

s/s Paul Wahl – Heart of lake Saimaa 2 yötä ja kolme risteilypäivää 12.-14.6.2024 

Better you – Better me!

Täysin uusittu s/s Paul Wahl on ainutlaatuinen höyrylaiva. Laivan korkeatasoiset sviiti ja ravintolatilat luovat pohjan upeimmalle elämykselle. Heart of Lake Saimaa matka suuntautuu Pihlajaveden, Linnansaaren ja Oravin henkeä salpaaviin kansallismaisemiin. Matka on täydellinen ja henkilökohtaisesti hostattu elämys. Emme jätä mitään sattuman varaan. Varaa sviitti ja ohjelma kahdelle henkilölle.

OHJELMA 12.-14.6.2024 :

Päivä 1. (12.6.2024)

klo 15 Tervetuloa s/s Paul Wahl laivalle, kapteenin samppanjavastaanotto
– Henkilökunnan ja laivan esittely

klo 16 Lähtö risteilyllä kohti Oravia, matkan aikana myöhäinen lounas

Klo 18-21 Mahdollisuus tutustua idylliseen oravin opastettuna ja voimme varata luonto- ja vesiaktiviteetteja tai yksityinen saunaelämys

klo 21:00 Neljän ruokalajin illallinen s/s Paul Wahl laivassa

Majoittuminen laivan sviiteissä – Hyvää yötä!

Päivä 2. (13.6.2024)
klo 8-10 Aamiainen laivalla

klo 10 Risteily Linnansaaren kansallispuistossa, ja Pihlajavedellä Norppien labyrinttisessä saaristossa, lounas laivassa

klo 18 Saapuminen Pihlajavedellä yksityiseen saareen, sauna

klo 21 Illallinen laivassa

Majoittuminen laivassa

Hyvää yötä!

Päivä 3. (13.6.2024)

klo 8-10 Aamiainen ja risteily Savonlinnan satamaan

klo 12 Farewell – Hyvää kotimatkaa!

SOPIVUUS: Höyrylaivaristeily sopii lähes kaikille. Liikkumisen vaativuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Laivalla on melko hyvät puitteet liikuntarajoitteisille.

VARUSTUS: Tilaisuuden luonteeseen sopiva vaatetus. Huomioitavaa kuitenkin on, että Suomessa ja Saimaalla on hyvinkin nopeasti vaihteleva sää, johon kannattaa aina varautua. Suosittelemme mukavia ja pitävällä pohjalla varustettuja jalkineita.

KAPASITEETTI: Paketti myydään maksimississaan 6 henkilölle

HUOM. VERKKOKAUPAN HINNOITTELU ON KUUDELLE HENKILÖLLE

Risteilyn hinta: 2 990€ / henkilö / majoitus 2 h sviitissä laivassa (hinta / henkilö, kun ostetaan kahdelle tai useammalle henkilölle)

HUOM! Kysy hintaa, jos haluat ostaa matkan yhdelle!

Hinta sisältää risteilyn luksustason höyrylaiva s/s Paul Wahlissa Punkaharjun Kansallismaisemiin, majoittumiset ylellisessä sviitissä, ohjelman mukaiset ruokalut ja välipalat laivalla, henkilökohtaisen host palvelun ja tervetulosamppanjan.

Ostaminen verkkokaupasta on helppoa. Kun maksu on suoritettu, otamme yhteyttä risteilyn räätälöintiin liittyvissä kysymyksissä.

Vinkki: Matkaan voidaan yhdistää lisäpalveluita, vesiaktiviteetteja, saunomista, kalastusta, räätälöityjä ruoka ja juomatuotteita jne. Kysy tarjous lisäpalveluista.

Tiedustelut ja risteilyn sisältö:
Janne Leinonen, Kapteeni
Puhelin 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info