2900,00 

Ylellinen risteily merellisessä Helsingissä

VIP Yacht risteilyt

Tervetuloa upealle risteilylle merelliseen Helsinkiin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden unohtumattomaan päivään tai useamman päivän luksuselämykseen merimaisemissa. Räätälöimme ohjelman, aikataulut, reitin ja ihan kaiken sinun toiveiden mukaan. Upea Helsingin saaristo ja rannikko tarjoaa uniikkeja elämyksiä ja upeita vierailukohteita. Piipahdetaan Tallinassa tai vaikka Tukholmassa. Kerro mitä haluat? Nyt myynnissä kesän 2024 ohjelmat, varaa sinulle sopiva ajankohta ja ole yhteydessä.

Risteily toteutetaan upealla Fairline Squadon 63 aluksella Helsingissä. Valitse juuri teille sopiva paikka ja ajankohta! Annamme mielellämme lisätietoja ja ehdotuksia ohjelmasta.

Risteily sopii parhaiten 4-12 henkilölle tilojen suhteen, mutta on räätälöitävissä isommalle ryhmälle.

Kysy lisää Kapteeni janne puh. 050 368 2287
vip@vipcruise.info

SOPIVUUS: Risteily sopii lähes kaikille. Liikkumisen vaativuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Laivalla on melko hyvät puitteet liikuntarajoitteisille.

VARUSTUS: Tilaisuuden luonteeseen sopiva vaatetus. Huomioitavaa kuitenkin on, että Suomessa ja merellä on hyvinkin nopeasti vaihteleva sää, johon kannattaa aina varautua. Suosittelemme mukavia ja pitävällä pohjalla varustettuja jalkineita.

KAPASITEETTI: maksimississaan 20 henkilölle.

Risteilyt alkaen 2500€ + 89€ / hlö ruokailut (3 tuntia)
Vuorokausihinnat alkaen 6900€ + lisäpalvelut

Vinkki: Matkaan voidaan yhdistää lisäpalveluita, kuten helikopterilennätys, vesiaktiviteetteja, saunomista, kalastusta, viinimaistelu, räätälöityjä ruoka ja juomatuotteita jne. Kysy tarjous lisäpalveluista.

Tiedustelut ja risteilyn sisältö:
Janne Leinonen, Kapteeni
Puhelin 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info