50,00 500,00 

Valitse lahjakortin arvo

Lahjakortin toimitus

Vastaanottajan tiedot
Jos jätät vastaanottajan sähköpostiosoitteen tyhjäksi, lahjakortti lähetetään sinulle kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Lähettäjän tiedot

Sähköinen lahjakortti

Kesän paras lahjaidea! Lahjakortti kotona tulostettavaksi!

Lahjakortti oikeuttaa VIP Travel matkatoiston palveluhin sekä VIP Cruise s/s Punkaharju, s/s Paul Wahl ja s/s Saaristo laivoille risteilylippujen, majoituksen sekä laivalla olevien palveluiden ja tuotteiden maksamiseen. Lisäksi lahjakortin voi käyttää Kahvila & viinibaari GLOBEssa tuoteostoihin. Lahjakotin voi käyttää osissa, kerralla kokonaan tai osana maksua.

Lahjakortissa lukeva koodi tarvitaan lahjakorttia käytettäessä. Lahjakortti on voimassa 12kk.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä.

Lahjakortti löytyy myös kirjautumalla omalle tilille. Kirjautumalla näet myös lahjakorttiesi jäljellä olevat saldot. Jos unohdat kirjautumis-salasanasi, mailaamme ne sinulle pyydettäessä. Lahjakortin voi tulostaa A4-kokoiselle paperille ja taittaa tai leikata katkoviivaa pitkin.

Höyrylaivojen maisemaristeilyt, reittiristeilyt sekä erikoisristeilyt löytyvät helposti verkkokaupasta ja www.vipcruise.info sivuilta.

lisätiedot: janne.leinonenvipcruise.info tai puh 050 368 2287

Tuotetunnus (SKU): sahkoinen-lahjakortti Osasto:

Saatat myös pitää...