45,00 

Kahvila & Viinibaari GLOBE

“Viinien maailma on Sinun!”

Olemme avoinna
ma-to klo 10-18
pe-la 10-22

Muina aikoina olemme avoinna tilauksesta. Kysy tarjous pikkujouluista!

Tervetuloa vieraaksemme!

Järjestä hienostunut tilaisuus tai piipahda nauttimaan lasillinen mukavassa seurassa Savonlinnan sydämessä.

Laadukas viinibaarimme tarjoaa unohtumattoman kokemuksen viinien ystäville. Valikoimasta löytyy huolellisesti valittuja viinejä, jotka houkuttelevat sekä kokeneita viiniasiantuntijoita että aloittelijoita. Tunnelma on tyylikäs ja rento, ja tarjoamme herkullisia pikkupurtavia tapas tyyliin, jotka täydentävät viinin makuelämystä. Pikkujouluihin olemme laatineet omat laajemmat buffet menut. Taitava henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan viinin ja tarjoaa tietoa eri viinilajeista. Laadukkaassa viinibaarissamme voit nauttia ainutlaatuisesta illasta, hyvästä seurasta ja tyylikkäästä ympäristöstä.

Wine tasting hinnat 35€-200€ riippuen illan teemasta ja valituista viineistä. Herkulliset tapastarjoilumme kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Tapasmenut koostuu kolmesta erilaisesta ja kokoisesta annoksesta. Makuja Saimaalta ja maailmalta voi nauttia itsenäisesti maistelulautasen tai isommalle seurueelle tapastarjottimien muodossa. Kahvilan valikoimassa on laadukkaat Vispilän kaupan leivonnaiset makeana ja suolaisena.

Anna meidän auttaa sinua ikimuistoisen tilaisuuden järjestämisessä. Yritys- ja yksityistilaisuuksia räätälöidään toiveiden mukaan. Kahvila & Viinibaarissa on myynnissä Savonlinnan seudun maisemaristeilyt, teema- ja tilausristeilyt. Tervetuloa vierailulle!

TAPAHTUMAT:
🚢 Pe 17.11.2023 klo 18-20 Viikko Saimaalla 1970-luvulla teemailta. Illan aikana 1972-74 laivoilla työskennelleet Topi Vesteri ja Jyri Koponen kertoo unohtumattomia tarinoita. Illan kruunaa Tuure A Korhosen “viikko Saimaalla” lyhytelokuva. Vapaa pääsy!

🎟️ To 23.11. klo 12-18 Matkailun minimessut. Paikalla VIP travel matkatoimiston kumppanit esittelemässä talven ja kevään 2024 suosikkimatkoja. Messuilla alennuksia ja matka-arvontaa. VAPAA PÄÄSY.

🍷 Pe 8.12.2023 klo 18-20 Viini Tasting, Joulupöydän parhaat valinnat viinimaistelu, hinta 45€/hlö – LIPUT MYYNNISSÄ TÄMÄN SIVUN VERKKOKAUPASSA TAI  VARAA PAIKKASI SÄHKÖPOSTILLA

Hinnasto Globe

Tilan kapasiteetti: 80 henkilö.
Wine tasting: hinnat alkaen 30€ / henkilö, räätälöidään aina ryhmän koon ja toiveiden mukaan
Kokoukset: 4-20 henkilö, kysy tarjous
Yksityistilaisuudet: Kysy tarjous
Olemme avoinna: Tilauksesta syyskuussa

Tervetuloa tutustumaan viinien maailmaan laadukkaasti!

Myynti ja varaukset

Heli Kotro
Puh. 0600 392020
e-mail viinibaariglobe@gmail.com

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,