14,90 

Viinibaari GLOBE

“Viinien maailma on Sinun!”

VIP viinibaari GLOBE on avoinna tilauksesta ryhmille ja yrityksille. Järjestä hienostunut tilaisuus tai piipahda nauttimaan lasillinen mukavassa seurassa Savonlinnan sydämessä.

Kesän 2023 viinibaarimme linja on kuohuvat maailmalta.

Laadukas viinibaarimme tarjoaa unohtumattoman kokemuksen viinien ystäville. Valikoimasta löytyy huolellisesti valittuja viinejä, jotka houkuttelevat sekä kokeneita viiniasiantuntijoita että aloittelijoita. Tunnelma on tyylikäs ja rento, ja tarjoamme herkullisia pikkupurtavia tapas tyyliin, jotka täydentävät viinin makuelämystä. Taitava henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan viinin ja tarjoaa tietoa eri viinilajeista. Laadukkaassa viinibaarissamme voit nauttia ainutlaatuisesta illasta, hyvästä seurasta ja tyylikkäästä ympäristöstä.

Wine tasting hinnat 30-200€ riippuen illan teemasta ja valituista viineistä. Herkulliset tapastarjoilumme kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Tapasmenut koostuu kolmesta erilaisesta ja kokoisesta annoksesta. Makuja Saimaalta ja maailmalta voi nauttia itsenäisesti maistelulautasen tai isommalle seurueelle tapastarjottimien muodossa.

Anna meidän auttaa sinua ikimuistoisen tilaisuuden järjestämisessä. Yritys- ja yksityistilaisuuksia räätälöidään toiveiden mukaan. VIP Viinibaarissa on myynnissä Savonlinnan seudun maisemaristeilyt, teena- ja tilausristeilyt. Tervetuloa uuteen viinibaariimme!

TAPAHTUMAT:
Pe 6.10.2023 klo 18-20 Vinyyli-ilta – LUE LISÄÄ
Pe 3.11.2023 klo 18-20 Wine Grand Tasting, Joulupöydän parhaat valinnat viinimaistelu, hinta 45€/hlö – VARAA PAIKKASI

Tilan kapasiteetti: 80 henkilö.
Wine tasting: hinnat alkaen 30€ / henkilö, räätälöidään aina ryhmän koon ja toiveiden mukaan
Kokoukset: 4-20 henkilö, kysy tarjous
Yksityistilaisuudet: Kysy tarjous
Olemme avoinna: Tilauksesta syyskuussa

Tervetuloa tutustumaan viinien maailmaan laadukkaasti!

Myynti ja varaukset

Heli Kotro
Puh. 0600 392020
e-mail viinibaariglobe@gmail.com

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,