Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kahvila & Viinibaari GLOBE

Olemme avoinna
ma-to klo 10-18
pe-la 10-22
UUTTA | TERASSI ON AVOINNA

Järjestä hienostunut oma tilaisuus tai piipahda nauttimaan lasillinen mukavassa seurassa Savonlinnan sydämessä.

Kahvilan kakut ja leivonnaiset tekee paikallinen laadukas Vispilän kauppa leipomo. Laadukas kahvila & viinibaari tarjoaa unohtumattoman kokemuksen myös viinien ystäville. Valikoimasta löytyy erikoiskahveja ja huolellisesti valittuja viinejä, jotka houkuttelevat sekä kokeneita viiniasiantuntijoita että aloittelijoita. Tunnelma on tyylikäs ja rento, ja tarjoamme herkullisia pikkupurtavia tapas tyyliin, jotka täydentävät viinin makuelämystä. Pikkujouluihin olemme laatineet omat laajemmat buffet menut. Taitava henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan viinin ja tarjoaa tietoa eri viinilajeista. Laadukkaassa viinibaarissamme voit nauttia ainutlaatuisesta illasta, hyvästä seurasta ja tyylikkäästä ympäristöstä.

Wine tasting hinnat alkaen 15€ riippuen illan teemasta ja valituista viineistä. Herkulliset tapastarjoilumme kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Tapasmenut koostuu kolmesta erilaisesta ja kokoisesta annoksesta. Makuja Saimaalta ja maailmalta voi nauttia itsenäisesti maistelulautasen tai isommalle seurueelle tapastarjottimien muodossa. Kahvilan valikoimassa on laadukkaat Vispilän kaupan leivonnaiset makeana ja suolaisena.

Anna meidän auttaa sinua ikimuistoisen tilaisuuden järjestämisessä. Yritys- ja yksityistilaisuuksia räätälöidään toiveiden mukaan. Kahvila & Viinibaarissa on myynnissä Savonlinnan seudun maisemaristeilyt, teema- ja tilausristeilyt. Tervetuloa vierailulle!

Hinnasto Globe

Tilan kapasiteetti: 80 henkilö.
Wine tasting: hinnat alkaen 15€ / henkilö, räätälöidään aina ryhmän koon ja toiveiden mukaan
Kokoukset: 4-20 henkilö, kysy tarjous
Yksityistilaisuudet: Kysy tarjous
Olemme avoinna: MA-TO 10-18 & PE-LA 10-22

Liity viinibaari GLOBEn VIP viini klubiin ja pääset viinimaailman sisäpiiriin. Klubin jäsenenä saat aina 10% alennuksen viinibaarimme kaikista viineistä, samppanjoista, miedoista juomista, drinkeistä ja kahvilan tuotteista hinnasta riippumatta.

Lisäksi klubin jäsenenä saat viikoittain tietoa uusista viineistämme ja viikon viinit erikoishintaan  ja pääset etuhintaan mukaan viinimatkoillemme!

Kuinka liityn? Lähetä sähköposti viinibaariglobe@gmail.com ja otsikkokenttään teksti; Liittyminen VIP viiniklubiin. Sähköpostiin omat tietosi, nimi ja puhelinnumero. Liittymisen jälkeen henkilökohtaine VIP korttisi on noudettavissa Kahvila & Viinibaari GLOBEsta. Voit liittyä myös paikan päällä ilmoittamalla kiinnostuksesi työntekijöillemme.

Tervetuloa mukaan yhteiselle viinimatkalla ja huikeiden etujen sisäpiiriin!

Myynti ja varaukset

Kahvila & viinibaari GLOBE
Puh. 044 990 9990‬
e-mail viinibaariglobe@gmail.com

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,