39,00 

Kahvila & Viinibaari GLOBE

Olemme avoinna
ma-to klo 10-18
pe-la 10-22

Järjestä hienostunut oma tilaisuus tai piipahda nauttimaan lasillinen mukavassa seurassa Savonlinnan sydämessä.

Kahvilan kakut ja leivonnaiset tekee paikallinen laadukas Vispilän kauppa leipomo. Laadukas kahvila & viinibaari tarjoaa unohtumattoman kokemuksen myös viinien ystäville. Valikoimasta löytyy erikoiskahveja ja huolellisesti valittuja viinejä, jotka houkuttelevat sekä kokeneita viiniasiantuntijoita että aloittelijoita. Tunnelma on tyylikäs ja rento, ja tarjoamme herkullisia pikkupurtavia tapas tyyliin, jotka täydentävät viinin makuelämystä. Pikkujouluihin olemme laatineet omat laajemmat buffet menut. Taitava henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan viinin ja tarjoaa tietoa eri viinilajeista. Laadukkaassa viinibaarissamme voit nauttia ainutlaatuisesta illasta, hyvästä seurasta ja tyylikkäästä ympäristöstä.

Wine tasting hinnat alkaen 15€ riippuen illan teemasta ja valituista viineistä. Herkulliset tapastarjoilumme kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Tapasmenut koostuu kolmesta erilaisesta ja kokoisesta annoksesta. Makuja Saimaalta ja maailmalta voi nauttia itsenäisesti maistelulautasen tai isommalle seurueelle tapastarjottimien muodossa. Kahvilan valikoimassa on laadukkaat Vispilän kaupan leivonnaiset makeana ja suolaisena.

Anna meidän auttaa sinua ikimuistoisen tilaisuuden järjestämisessä. Yritys- ja yksityistilaisuuksia räätälöidään toiveiden mukaan. Kahvila & Viinibaarissa on myynnissä Savonlinnan seudun maisemaristeilyt, teema- ja tilausristeilyt. Tervetuloa vierailulle!

TAPAHTUMAT:

Ti 26.3. klo 13-16 Matkapoikien esittelytilaisuus!
Tervetuloa VIP Travel – Savonlinnan matkatoimistoon tutustumaan Matkapoikien ja Finnlines matkojen laajaan tuotantoon.
Tilaisuus on klo 13-16, kahvitarjoilu. Paikka VIP Travel toimisto / Kahvila & Viinibaari GLOBE. Satamakatu 9

Pe 12.4. ja La 13.4.2024 | SIVUN VERKKOKAUPAN TUOTE
GLOBEn Tapas & viini-illat ovat pe 12. ja la 13. Huhtikuuta. Illan tähtenä on huippukokki Pyry Nykänen, jonka kolme lautasen tapas annokset suunnitellaan varta vasten GLOBEn tapas & viini iltaan.

Pyry Nykänen oli Suomen kokkimaajoukkueen mukana voittamassa kultaa kokkiolympialaisissa eli IKA Culinary Olympics-kilpailuissa Stuttgartissa 2. – 7.2.24.

GLOBEn tapas & viini iltojen kattaukset ovat pe 12.4. klo 19 ja la 13.4. klo 16 ja 19. Paikkoja kattauksiin on rajatusti.

Kolme tapasannosta menu 39€ / henkilö. HUOM! OSTA SIVUN VERKKOKAUPASTA!

Viinipaketti 31€ / henkilö (sis kolme valittua viiniä)

Yritykset HOX! Perjantain iltapäivälle 12.4. Yhdelle nopeimmalle ryhmälle on varattavissa yksityistilaisuus.

Varaukset:
Kahvila & viinibaari GLOBE
Puh. 044 990 9990‬

e-mail viinibaariglobe@gmail.com

Pe 19.4. klo 19 GLOBE Samppanja tasting
Kevätkausi häämöttää ja kuplivat mielessä. Pidämme viinibaari GLOBEssa neljän samppanjan tasting illan. Ohjatun samppanja tasting ohjelman hinta on 49€/ henkilö. Osallistuminen vaatii 18-vuoden iän sekä ilmoittautumisen ennakkoon.

Pe 26.4. Vinyylilevyraati
Asiakkaiden toiveita on kuunneltu. GLOBEn vinyylilevyraati saa jatkoa 🎶
Pe 26.4.2024 klo 19 vinyylilevyraati. Vietämme taas kerran leppoisan illan vinyylilevyraadin parissa. Levyraati on hyvän mielen musiikki-ilta, missä musiikki on keskiössä. Raatilaisina on Savonlinnan musiikin moniosaajia lyömäsoittaja Mika Holström, juontaja äänitekniikan ammattilainen Janze Söderholm ja musiikkimies Jaakko “Jaska” Räisänen.
Tilaisuus on maksuton. Tulethan ajoissa paikalle, paikkoja on rajoitetusti

Kahvila & viinibaari GLOBE
Puh. 044 990 9990‬
e-mail viinibaariglobe@gmail.com

La 4.5.2024 klo 19 Paint&wine ilta
Suosittu Paint&wine konsepti pidetään uudelleen Savonlinnassa. Kahvila & Viinibaari GLOBEssa. Viinimaistelun ja opastetun maalauksen yhdistelmä sopii kaikille, ilman maalauskokemusta.
Paint&Wine ilta sisältää:
Ohjatun mielikuvarentoutuksen
Viininmaistelun (sisältää 4 viiniä) ohjattuna ja tapas lautasen
Tarvikkeet ja välineet oman taulun maalaamiseen
Mielikuvarentoutus ja viinien makumaailma saavat luovuuden virtaamaan vapaasti ja tarjoavat mahdollisuuden päästää irti suorittamisesta ja arkipäivän kiireistä.
Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta. Paint&Wine illassa maalaamisessa tärkeintä ei ole lopputulos, vaan matka! Mukaan kannattaa ottaa essu tai muu maalaukseen sopiva vaatetus.
Mielikuvamatkan ja maalauksen ohjaa ratkaisukeskeinen valmentaja Johanna Tynkkynen.
Paint&wine tilausuuden hinta 59€ / henkilö.

Hinnasto Globe

Tilan kapasiteetti: 80 henkilö.
Wine tasting: hinnat alkaen 15€ / henkilö, räätälöidään aina ryhmän koon ja toiveiden mukaan
Kokoukset: 4-20 henkilö, kysy tarjous
Yksityistilaisuudet: Kysy tarjous
Olemme avoinna: MA-TO 10-18 & PE-LA 10-22

Liity viinibaari GLOBEn VIP viini klubiin ja pääset viinimaailman sisäpiiriin. Klubin jäsenenä saat aina 10% alennuksen viinibaarimme kaikista viineistä, samppanjoista, miedoista juomista, drinkeistä ja kahvilan tuotteista hinnasta riippumatta.

Lisäksi klubin jäsenenä saat viikoittain tietoa uusista viineistämme ja viikon viinit erikoishintaan  ja pääset etuhintaan mukaan viinimatkoillemme!

Kuinka liityn? Lähetä sähköposti viinibaariglobe@gmail.com ja otsikkokenttään teksti; Liittyminen VIP viiniklubiin. Sähköpostiin omat tietosi, nimi ja puhelinnumero. Liittymisen jälkeen henkilökohtaine VIP korttisi on noudettavissa Kahvila & Viinibaari GLOBEsta. Voit liittyä myös paikan päällä ilmoittamalla kiinnostuksesi työntekijöillemme.

Tervetuloa mukaan yhteiselle viinimatkalla ja huikeiden etujen sisäpiiriin!

Myynti ja varaukset

Kahvila & viinibaari GLOBE
Puh. 044 990 9990‬
e-mail viinibaariglobe@gmail.com