45,00 

8.12. klo 18 Viinitasting – Joulupöydän viinit ohjattu tapahtuma

Viinitasting, Joulupöydän parhaat valinnat viinimaistelu.
Tervetuloa mukaan unohtumattomalle joulun viinitasting-elämykselle!

Olemme koonneet yhteen parhaat viinit juhlistaaksemme tätä erityistä kautta yhdessä. Joulupöydän viinitasting tarjoaa sinulle mahdollisuuden maistella herkullisia viinejä ja löytää täydelliset juomat joulun juhliin. Paikalla esittelemässä Norex Selected Brands viiniasiantuntija Petri Hovattala. Maisteluun on valittu yksi kuohuva, kaksi valkoviini ja kaski punaviiniä, laadulla tietysti. Elämykseen kuuluu tapas maistelulautanen.

Ohjelma:
Tervetuloa ja lyhyt esittely viineistä ja niiden tarinasta.
Viinien maistelu ja asiantuntijaopastus niiden ominaisuuksista.
Ruoka- ja viiniparinvalintaohjeet jouluateriaasi varten.
Kysymyksiä ja keskustelua viineistä ja joulun tunnelmasta.

Hinta: Osallistumismaksu on 45€ per henkilö ja se sisältää viinitastingin, pientä purtavaa ja mukavan jouluisen ilmapiirin.

Paikka: Tasting-tapahtuma järjestetään Viinibaari GLOBE, Satamakatu 9. Tilaisuus on rajoitettu 40 osallistujalle, joten varaa paikkasi pian! Tapahtuman järjestämisen minimimäärä on 10 henkilöä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan viinitastingiin 6.12.2023 mennessä. Paikat täyttyvät nopeasti, joten älä jää paitsi tästä maagisesta joulukokemuksesta.

Liity joukkoomme ja nauti maistuvista viineistä, hyvästä seurasta ja joulun taianomaisesta tunnelmasta. Tämä on täydellinen tapa aloittaa joulun juhlinta perheen ja ystävien kesken. Näemme sinut siellä!

Huom: Tasting-tapahtumaan osallistujilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Juomista vastuullisesti!

viinibaariglobe@gmail.com

Hinta sisältää ohjelman viinit ja tapasannoksen 🍷

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,