PAKKASIA PAKOON – GRAN CANARIA 6-13.1.2024

Las Palmas, Playa del Inglès tai Puerto Rico

Suosikkikohde, josta ei puutu mitään! Gran Canarialla on kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan – ihana ilmasto, aurinkoa, rantaelämää, hyvää ruokaa, viihdettä, ostoksia ja urheilumahdollisuuksia. Lähde löytämään lempipaikkasi. Valittavissa on Las Palmas, missä yhdistyy suurkaupungin syke, auringonotto ja uiminen. Mikäli kaipaat aurinkoa ja lämpöä valintasi on Puerto Rico,Gran Canarian saaren yksi aurinkoisimmista paikoista. Tai vietä lomasi kaupungissa, joka ei nuku koskaan; Playa del Inglès. Aurinkoa, uimista, shoppailua ja huvittelua – täällä on aina jotain tekemistä vuorokaudenajasta riippumatta. Laaja tarjonta tekee Playa del Inglésistä Gran Canarian suosituimman matkakohteen.

DON CARLOS***, Las Palmas
parveke, merinäköala
Hinta 1005€/hlö
* kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä
* yhden hengen huone + 375 €

Don Carlos on tunnettu ja pidetty huoneistohotelli erinomaisella paikalla Las Canterasin rannalla. Sijainti on keskeinen mutta rento, sillä hotelli sijaitsee kävelykadulla ilman häiritsevää liikennettä.
Santa Catalinan puistoon noin 900 metriä. Sisään/uloskirjautumisen yhteydessä bussi pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta ja matkatavarat tulee kuljettaa tämä matka itse. Erilaiset tapahtumat rantakadulla voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

CORONA BLANCA***, Playa del Inglès
parveke/terassi, näkymä uima-altaalle
Hinta 885€/hlö
* kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä
* yhden hengen huone + 225 €

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

ABORA BUENAVENTURA BY LOPESAN****, Playa del Inglès
parveke, vahvistamaton näköala, ALL INCLUSIVE
Hinta 1105€/hlö
* kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä
* yhden hengen lisä + 265€

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! Hotellilla on kolme allasta. All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

MARACAIBO ***, Puerto Rico
parveke, vahvistamaton näköala
Hinta 905€/hlö
* kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä
* merinäköala + 130€/hlö
* yhden hengen lisä + 300€

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja kauppakeskuksen välissä. Pääset nauttimaan altaasta, ja voit myös pulahtaa mereen joka on lyhyen kävelymatkan päässä.

Lentoaikataulu ja bussikuljetukset
AY1721 Lauantai 6.1.2024 Helsinki-Las Palmas 08:20-12:50
AY1722 Lauantai 13.1.2024 Las-Las Palmas 13:50-22:05

Bussikuljetus Savonlinna-Mikkeli-Kouvola-Helsinki m/p 55-70 € lähtöpaikasta riippuen.

Hintoihin sisältyy: lento, majoitus valitussa hotellissa, ateriat hotelli valinnan mukaan, menopaluu lentokenttä kuljetukset kohteessa, matkatavarat lennolla
( 23kg+8kg), kohde henkilökunnan opaspalvelut

Vastuullinen matkanjärjestäjä Apollomatkat.

Varaukset:
VIPTravel – Savonlinnan Matkatoimisto
0600 392020 (1.25€/puhelu + 0.48snt/min)
suna.huikko@viptravel.fi / heli.kotro@viptravel.fi

Palvelumaksu 20.-/lasku