World Cup in Levi, Lapland: VIP Luxury Package

Ole todistamassa paikan päällä, kun maailman parhaat naisalppihiihtäjät palaavat henkeäsalpaavaan Lappiin naisten alppihiihdon Levi World Cup -kilpailuihin marraskuun 11. ja 12. päivä! Ja arvaapa kuka tekee esiintymisen palkintojenjakoseremoniassa? Ei kukaan muu kuin itse Joulupukki, tuoden ripauksen taikaa tapahtumaan. Kilpailut voittava saa palkinnoksi upean poron!

Tarjoamme seurueellesi 4 yön VIP-luksuspaketin, jotta voit kokea tapahtuman jännityksen täysin rinnoin. Valmistaudu kokemaan Lapin eksotiikkaa sekä kilpailumaailman sähköistä tunnelmaa, kun viehättävä Levi herää eloon juhlilla. Ja kun et ole kannustamassa suosikkihiihtäjiäsi, mikset tutkisi Lapin luonnon kauneutta jännittävillä moottorikelkkaretkillä, koiravaljakkoajeluilla ja jahtaamalla lumoavia revontulia? Tämä elämys tulee olemaan unohtumaton kokemus, emmekä malta odottaa saadaksemme sinut tervetulleeksi Lappiin! VIP host varmistaa, että viikonloppusi on täydellinen!

Valmistaudu unohtumattomaan VIP-vierailuun! Sinulla on seurueellesi eturivin paikat katsomosta kilpailujen aikana sekä pääsy mahtaviin sivutapahtumiin ja palveluihin muiden intohimoisten alppihiihtofanien ympäröimänä. VIP-pakettimme on täynnä etuja, mukaan lukien yksinoikeus pääsy VIP-telttaan ja pääkatsomoon koko viikonlopun ajan. Sinut hemmotellaan herkullisella lounasbuffetilla ja juomilla VIP-alueella sekä suussa sulavalla illallisella ja juomilla lauantaina Crazy Reindeer Arenalla. Mutta siinä ei vielä kaikki – saat myös lipun lauantai-illan esitykseen Crazy Reindeer Arenalla! Jännitys alkaa perjantaina varhain maailmancupin avausohjelmalla, mukaan lukien kilpailunumeroiden arvonta Levin eturinteen alla. Älä jätä väliin tätä uskomatonta tilaisuutta! Paketti toteutetaan yhdessä palkitun luksusmatkatoimisto Arctic Signaturen kanssa.

Lisätietoja VIP paketin huvilasta: Design Villa Utsu

Varaukset ja tiedustelut

Janne Leinonen
Puhelin 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info

Arctic Signature team
design@arcticsignature.com