ELÄMYKSELLINEN KREETA 30.8-6.9.24

Kreeta, Rethymnonin kaupunki
30.8.24 – 1viikko                                   Vielä muutamia paikkoja jäljellä!

Kreeta on täynnä elämyksiä. Suuri ja luonnonkaunis saari tarjoaa dramaattista historiaa, fantastisia rantoja, viihtyisiä tavernoja sekä antiikin kulttuuria. Kaiken kruunaa miellyttävä kesäsää, jota kestää huhtikuusta marraskuuhun. Muistot Euroopan vanhimmasta korkeakulttuurista, satumainen ja monimuotoinen luonto sekä viehättävät kylät tekevät saaresta aivan lyömättömän lomakohteen.
Rethymnonin kaunista vanhaa keskustaa hallitsee ylväs linnoitus. Keskustasta alkava hiekkaranta ja rantakatu ulottuu yli kymmenen kilometrin päähän. Nauti illallista venetsialaisessa satamassa, shoppaile viehättävillä kujilla tai ota aurinkoa rannalla ja pulahda uimaan. Vaikka Rethymnon on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki on tunnelma kuin aidossa kreikkalaisessa pikkukaupungissa.
Kreetan kaunein satama, Rethymnonin pieni kalasatama, sopisi hyvin kulissiksi johonkin Välimeren maan oopperaan. Se on säilyttänyt viehätysvoimansa 1200-luvulta asti, jolloin venetsialaiset rakensivat sen. Vanhat talojen julkisivut peilaavat itseään satama-altaan tyynestä vedestä, jossa värikkäät kalastusveneet kelluvat vieri vieressä. Satamalaiturilla on kahvila- ja ravintolapöytiä kalaverkkojen ja korien lomassa. Parin korttelin päästä, vanhankaupungin kujilta löytyy musiikkibaareja ja diskoja, joissa meno jatkuu aina pikkutunneille saakka.

ASTALI***
Parveke, vahvistamaton näköala, aamiainen(yksinkertainen)
HINTA 747€/hlö
*kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä

Hotelli Astali on loistava valinta sinulle, joka haluat majoittua lähellä Rethymnonin kaupungin ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja huvituksia. Kaunis venetsialainen satama ja vanhan kaupungin tunnelmalliset kujat sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja pitkälle hiekkarannalle on vain noin 200 metriä.

ACHILLION***
Parveke, vahvistamaton näköala, aamiainen
HINTA 782€/hlö
*kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä

Nauti upeasta merinäköalasta ja pulahda Achillionin kattoaltaaseen vilvoittelemaan. Hotelli sijaitsee vain parin sadan metrin päässä rannalta ja Rethymnonin vanhasta kaupungista ravintoloineen ja kapeine kujineen.

PEARL BEACH***+
Parveke, vahvistamaton näköala, aamiainen
HINTA 841€/hlö
*kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä
*puolihoito + 61€/hlö (aamiainen ja illallinen)

Pearl Beach sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Rethymnonin hiekkarantaa. Täällä sinua odottaa hieno allasalue, aurinkoterassi, kuntosali ja kaksi ravintolaa. Mikäli kaipaat hemmottelua, varaa hieronta tai piipahda höyrysaunassa. Lähde illallla kohti Rethymonin kaupungin kapeita kujia ravintoloineen

MINOS***+
Superior-huone parveke, vahvistamaton näköala, aamiainen
HINTA 910€/hlö
*kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä
*Deluxe-huone +35€/hlö (parveke, vahvistamaton näköala)
*puolihoito +91€/hlö (aamiainen ja illallinen)

Hotelli Minoksessa voit viettää lomapäivän altaalla tai lyhyen kävelymatkan päässä rannalla. Rethymnonin kaupungin pikkukujat ovat kävelymatkan päässä.

MELROSE BY MAGE HOTELS****
Parveke, vahvistamaton näköala, aamiainen
HINTA 999€/hlö
*kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä

Melrose by Mage Hotels sijaitsee korttelin päässä Rethymnonin rantapromenadilta, jossa on myös kaupungin kaunis hiekkaranta. Viihtyisässä hotellissa on korkea asiakastyytyväisyys, ja täällä lomailet mukavan allasalueen äärellä nauttien ravintoloista, spa-hoidoista ja läheisistä Rethymnonin pikkukujista, joilta löytyy myös monia hyviä ravintoloita.

Lentoaikataulut ja bussikuljetukset
AY1859 perjantai 30.8.2024 Helsinki (HEL)-Hania (CHQ) 15:45-19:45
AY1860 perjantai 6.9.2024   Hania (CHQ)-Helsinki (HEL) 20:40-00:40 (7.9.24)

Bussikuljetus Savonlinna-Mikkeli-Kouvola-Helsinki m/p 55-70 € lähtöpaikasta riippuen.

Hintoihin sisältyy: Finnairin lento, majoitus valitussa hotellissa, aamiainen, menopaluu lentokenttä kuljetukset Kreetalla, matkatavarat lennolla ( 23kg+8kg), kohde henkilökunnan opaspalvelut

Vastuullinen matkanjärjestäjä Apollomatkat.

Varaukset:
VIPTravel – Savonlinnan Matkatoimisto
0600 392020 (1.25€/puhelu + 0.48snt/min)
suna.huikko@viptravel.fi / heli.kotro@viptravel.fi

Palvelumaksu 20.-/lasku